Kundelogin
weTek

Køb og opsætning

Hvis du står og mangler noget nyt hardware, for eksempel en harddisk så der kommer mere plads på din computer eller nogle ram, så din computer bliver hurtigere, yder vi hjælp til at finde det.

Skulle du stå og mangle en ny computer er dette også noget vi kan hjælpe dig med. Vi vil ud fra en vurdereing af hvad du skal bruge computeren til finde det produkt som vi mener passer bedst til dit behov.

Priser

I tilfældet af at der ikke skal indstalleres noget, men at du bare skal købe en computer eller noget hardware, tager vi en pris på 10 % af varens pris. Der ud over tager vi normale timepriser for installation af hardwaren eller samlingen af en computer.

weTek © 2013