Kundelogin
weTek
Hjemmesider

Mangler du en hjemmeside?

Vi tilbyder mange forskellige løsninger af hjemmesider, som er skræddersyet lige efter dine behov. Vi har erfaring med at lave mange forskellige hjemmeside løsninger, lige fra større løsninger til private hjemmesider.

Hvis du tror dit projekt kunne være noget for os kan du frit benytte vores kontakt form eller på anden måde kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om Hjemmesider

Mangler du noget?

Vi har mange forskellige webløsninger. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om vi kan levere lige det du mangler, er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os.

Webløsninger

Vi kan tilbyde forskellige webløsninger som alle er både hurtigt og stabile. For mere information, se punkterne i siden.

Hjemmesider

Vi laver færdigudviklede systemer hvor du selv kan ændre indholdet ”on the fly” så man ikke er bundet til en bestemt maskine eller placering i verden, for at kunne ændre og opdatere informationerne på siden. Skræddersyet til dine behov så den ikke er fyldt med uoverflødige funktioner og indstillinger.

Hosting

For at kunne få en hjemmeside online skal den hostes. Dette tilbyder vi så den kommer til at ligge på en hurtig forbindelse, som sammen med høj stabilitet sikrer at den er tilgængelig over alt i verden.

Hosting af mail

Nem hosting af mail der kan hentes via IMAP / POP3 direkte ned på computeren eller på telefonen, så man altid er opdateret. Ud over at kunne opdatere den til din egen computer eller mobil, vil det også være muligt at tilgå den via nettet, så den kan læses over hele verden uden nødvendigvis at skulle bruge ens egen computer.

weTek © 2013